Saturday, August 01, 2009

Aksi Golek-gelentang

Kali ni aku nak berkongsi gambar-gambar Faris sepanjang usia 6 bulan ni. Lebih specific lagi, gambar-gambar ini bakal mempamerkan aksi-aksi ganas, golek-gelentang dan seumpama dengannya. Aku letak gambar banyak-banyak ni atas permintaan family kat kampung yang nak tengok gambar-gambar terkini Faris.

Awal usia 6 bulan, baru boleh meniarap dengan stabil

Rehat dulu kejap.....

Bila dah penat, nangis la pulak....

Sambil rehat pun sempat senyum lagi....

Ginilah gaya bila penat meniarap

Aksi golek-golek sebelum tidur

Penat dah, nak tidur lah ni.

Bila dah masuk 6 bulan setengah, kepakaran meniarap dah mula ketara. Kejap-kejap je nak meniarap. Tak kira atas tilam, atas lantai, semua tak kira. Letak jer terus nak meniarap.

Aksi golek-gelentang

Ada siapa berani mau lawan?

Separuh atas tilam, separuh atas lantai

Atas lantai sepenuhnya.

Lantai pun lantai lah, janji aku bleh main
Bila dah makin expert meniarap, dah tak nak meniarap atas tilam lagi, nak meniarap atas lantai jer. Senang sikit nak pusing 360 darjah, tapi bahaya untuk aksi golek-golek.

Aksi meniarap atas lantai

Rehat dulu

Ada siapa mau join?

Jom main

Jangan tiru aksi ini

Nak terbang la pulak...

Senyum jer.....

Penat dah....rest dulu

Begitulah sebahagian aksi-aksi meniarap Faris sepanjang usia 6 bulan hingga 7 bulan. Entry lepas ni pulak aku nak letak gambar-gambar aksi golek gelentang dan aksi terlampau atas tilam.Tunggu...................




3 comments:

SarjaN yO said...

hahaha,,,dah makin aktif latu kan...hehe...

SarjaN yO said...

hahaha,,,dah makin aktif latu kan...hehe...

SarjaN yO said...

hahaha,,,dah makin aktif latu kan...hehe...

disable click

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...