Friday, June 11, 2010

Jadual Piala Dunia - Malaysia Time


World cup dah nak start malam ni, satu dunia akan mula menatap TV dan berjaga di malam hari ( buat rakyat malaysia). Aku pun tak ketinggalan untuk turut sama menjadi penunggu TV.

Nak jadi penunggu TV pun kena ada caranya jugak. Takkan nak menunggu sepanjang malam. Mesti ada jadual perlawanan untuk dijadikan panduan. Iya lah, mesti nak tau bila pasukan feveret kita nak main kan? Kalau aku, aku akan try nak follow semua game, tapi mesti tak mampu punya. So...kena pilih-pilih game tertentu je lah.

Kat sini ada Jadual Perlawanan Piala Dunia untuk rakyat Malaysia ( Malaysia Time), kalau nak, silalah download. Dipersilakan...



2 comments:

suhaisweet said...

u got nice n3..peep my latest here Check it Out!

blakepaghe said...

ole..ole..ole algeria juara...hahaha

disable click

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...