Wednesday, April 28, 2010

Lama tak nampak...mana tercampak

Lama sungguh aku rasa aku tak ber'blog', dan berbulan-bulan rupanya. Ada org tanya aku, "blog kau dah mati ker?"....hidup lagi, cuma xaktif,hehehe. Ayat cover line. Harap rakan-rakan tak marah aaaa....
Sibuk...itu la alasan yang selalu org bagi bila tak dapat melakukan sesuatu secara konsisten. Mungkin ianya benar, mungkin ia sekadar alasan untuk mengelak. Bagi aku, apa saja alasan yang diberi ia tetap menggambarkan kelalaian kita dalam melakukan sesuatu....
Aku akan cuba untuk update blog aku ni sekerap dan semampu mungkin, cuba untuk menjadi seaktif dulu.Walaupun semakin banyak perkara yang perlu diuruskan, kita harus cuba untuk mengurusnya dengan baik......apa-apapun...i will try my best..



1 comment:

Fikrah Imayu said...

hahahaaa..

alasan....

hahahaa...

nak cakap kat facebook, pun tak nampak jugak...

disable click

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...